Intentieovereenkomst Rittenburg III

_

Datum

5/7/2018

Op 3 juli 2018 heeft Sprangers Vastgoedontwikkeling B.V. samen met gemeente Middelburg de intentie-overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van fase III van de nieuwe wijk Rittenburg.

Rittenburg Zuid

In deze laatste fase komen ongeveer 90 woningen. Een deel hiervan is appartementen, geschikt voor een doelgroep die graag gelijkvloers wil wonen. Het andere deel bestaat uit eengezinswoningen. Om de bouw van de woningen mogelijk te maken, zet de gemeente na de zomer de procedure voor het bestemmingsplan in gang. Het streven is dat in de tweede helft van 2019 de woningen verkocht kunnen worden. De ontwikkeling van fase III betekent de afronding van een geheel nieuw woongebied in Middelburg.

Woningtypes

Een groot deel van fase III bestaat uit eengezinswoningen, zowel twee-onder-een-kapwoningen als rijwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn koopwoningen, de rijwoningen worden voor een deel als sociale huurwoning gerealiseerd.

Behalve eengezinswoningen komen in fase III ook twee appartementengebouwen, die architectonisch één geheel vormen met het laatste appartementenblok in fase II aan de overzijde van de Vlissingse Watergang.  Voor het laatste appartementenblok van fase II start Sprangers de verkoop al in het najaar van 2018 op.
Meer weten over het project Rittenburg

Belangstelling

Heeft u belangstelling in een van de koopwoningen?
Registreer u dan alvast

Ontvang nu ook onze kwartaalbrief ‘Spraakmaker’ op de deurmat_

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg Sprangers Vastgoedontwikkeling via LinkedIn.

Volg ons op LinkedIn