Wij zijn vanaf nu lid van NEPROM

_

Datum

1/3/2018

De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat Sprangers met de NEPROM bindt.

Over Sprangers

Sprangers Vastgoedontwikkeling is onderdeel van Sprangers Nederland en is een ontwikkelende bouwer en specialist in utiliteitsbouw en woningbouw voor onder andere het bedrijfsleven en de zorg-, onderwijs- en logistieke sector en woningbouwverenigingen. Met ruim 220 jaar bouwervaring en duizenden gerealiseerde bouwprojecten, is de passie voor bouwen alleen maar gegroeid. Sprangers Vastgoedontwikkeling is actief in Zuid-West Nederland en werkt vanuit vier vestigingen in Breda, Delft, Terneuzen en Amsterdam. Vanuit haar lokale en regionale betrokkenheid geeft Sprangers vorm aan leefomgevingen in Nederland waar mensen zich prettig en veilig voelen, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomstige generaties. Dit doet zij vanuit haar enthousiasme voor het vak ‘bouwen’, gecombineerd met haar ondernemersgeest en ruime ervaring en kennis, maar ook altijd vanuit de noodzakelijke realiteitszin met een langetermijnvisie.

Lidmaatschap

“Het lidmaatschap van de NEPROM biedt ons een deskundig netwerk waarop we een beroep kunnen doen, met name bij vraagstukken over het vormgeven van uitdagende ontwikkellocaties, waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Daarnaast voorziet de NEPROM in vakinhoudelijke opleidingen en bijeenkomsten voor onze eigen mensen. Dit alles zorgt voor een verdere professionalisering van ons bedrijf, waarbij wij ook onze kennis en ervaring willen delen met de leden van de NEPROM, om samen van ons land een nog mooier Nederland te maken!” aldus Lars Paantjens, ontwikkelmanager bij Sprangers Vastgoedontwikkeling.

Ontvang nu ook onze kwartaalbrief ‘Spraakmaker’ op de deurmat_

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg Sprangers Vastgoedontwikkeling via LinkedIn.

Volg ons op LinkedIn