Maak kennis met onze medewerkers

Een multidisciplinair team.

Wij geloven dat elke locatie uniek is en dus ook als zodanig benaderd dient te worden. Een gedegen voortraject, waarin openheid, verbinding leggen tussen mensen en hun belangen, creativiteit en doorzettingsvermogen centraal staan, is volgens ons van essentieel belang om gezamenlijk tot een realistisch eindbeeld te komen. Omdat we een flexibele en ondernemende manier van werken hebben staat bij ons het eindbeeld centraal en het proces is volgend. Het ontwikkel- en realisatietraject is daardoor snel, efficiënt en effectief. Vraag en aanbod brengen we dan ook in een vroeg stadium bij elkaar.

Lars Paantjens

Directeur Vastgoedontwikkeling

_
Respect voor het verleden, vizier op de toekomst.

Lars geeft leiding aan het team van Sprangers Vastgoedontwikkeling. Daarnaast gaat hij als concept-ontwikkelaar voor onconventionele oplossingen. Het liefst ontwikkelt hij iets dat recht doet aan die ene specifieke plek. Een gebouw of een project ‘met een verhaal’. Maar dat tegelijkertijd ook aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Wesley Doorten

Projectontwikkelaar

_
Iederéén gemotiveerd houden voor het beste resultaat.

Wesley is de spil in het ontwikkeltraject, van initiatief tot en met verkoop. Bijzondere projecten ontwikkelen waarvan alle betrokken partijen inclusief de omgeving een goed gevoel krijgen. Met die intentie richt Wesley zich voornamelijk op de commerciële kant van project-ontwikkeling. Aan de hand van marktonderzoek en wensen ontwikkelt hij locaties; van het programma van eisen tot en met de succesvolle verkoop van een project en de sturing van alle bijbehorende activiteiten.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Irene Mulder

Kopersbegeleider

_
Van elke nieuwbouwwoning een ‘thuis’ maken.

Tijdens het verkoop- en bouwproces is Irene het vaste aanspreekpunt voor de (potentiële) nieuwe eigenaren. De individuele woonwensen vertaalt zij in verrassende oplossingen voor de binnenruimte. Ze geeft kopers ruimtelijk inzicht, onderhoudt de contacten met de uitvoering en begeleidt de nieuwe eigenaren tot aan de oplevering. Ook brengt Irene trends op het gebied van woon-wensen in tijdens de ontwerp- en voorbereidingsfase van nieuwbouwprojecten.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Geert Loevendie

Projectontwikkelaar

_
In goed overleg tot breed gedragen oplossingen komen.

Door zich in te leven en goed te luisteren naar wat anderen belangrijk vinden, weet Geert verschillende partijen op één lijn te brengen. Daarnaast bedenkt hij verrassende oplossingen, zowel qua ontwerp als financieel, en zorgt hij ervoor dat ontwikkelprocessen soepel en volgens planning verlopen.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Buddy van der Heijden

Junior Projectontwikkelaar

_
Een goed project doet ook iets met de omgeving.

Voor Buddy is een gebouw of een woningproject geslaagd als het ook meerwaarde biedt aan de omgeving waarin het staat. Zoals aan de wijze waarop mensen een wijk of stad gebruiken. Vanuit die gedachte onderzoekt hij de haalbaarheid van projecten, peilt hij de behoeften van omwonenden en maakt hij verkavelingsplannen.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Miranda Moons

Kopersbegeleider

_
Het hele aankooptraject moet een feest zijn!

Kopers zijn pas écht blij met hun nieuwbouwwoning als het traject eromheen plezierig verloopt en de woning aan hun wensen voldoet. Vanuit die overtuiging begeleidt Miranda kopers bij wat zij ‘de grootste aankoop in hun leven’ noemt. Van het inventariseren van woonwensen en het bouwtechnisch beoordelen van inrichtingsplannen, tot en met de communicatie richting de bouwmedewerkers; Miranda zorgt ervoor dat de woning wordt opgeleverd zoals dit met de klant is afgesproken.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Jitse van Loon

Planontwikkelaar

_
Slim bouwen zit ‘m vaak in details.

Jitse adviseert de projectontwikkeling en externe opdrachtgevers op financieel én technisch vlak. Zowel op conceptueel gebied als op detailniveau. Projecten worden vanaf de eerste schetsen bijgestuurd naar een goed uitvoerbaar plan. Zo zorgt hij ervoor dat projecten efficiënt en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding worden gerealiseerd.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Emelie Melman

Junior Projectontwikkelaar

_
Een goede ontwikkelaar kan op alle vlakken meepraten.

Al van jongs af aan is Emelie buitengewoon geïnteresseerd in ruimtelijke ontwikkeling. Sinds het afronden van haar opleiding Bouwmanagement & Vastgoed wordt ze bij Sprangers in alle fases binnen het ontwikkelingstraject ingezet. Met die brede kennis wil ze zich zowel op technisch als commercieel gebied ontplooien tot een gedegen gesprekspartner.

Stuur een e-mailBekijk LinkedIn profiel

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg Sprangers Vastgoedontwikkeling via LinkedIn.

Volg ons op LinkedIn